Is een binnen glijbaan zinvol?

Is een binnen glijbaan zinvol?

0 reactie minuten lezen
Wat is een binnen glijbaan en is dit voor jouw kindje zinvol? Lees hier waarom een binnen glijbaan een absolute must is wanneer je jonge kinderen hebt.

Is een binnen glijbaan zinvol?

Glijden van een kinder glijbaan is één van de meest favoriete bezigheden van kinderen. Het gevoel van glijden is een beetje magisch en een beetje attractie achtig. De meeste glijbanen zijn vrij hoog, staan in speeltuinen op scholen waardoor het eventjes duurt voordat jouw kindje echt aan glijden toekomt.

 

Met de glijbanen van Sentrade hebben wij het mogelijk gemaakt om kinderen te laten glijden vanaf het moment dat ze ontdekken dat ze kunnen lopen, klimmen en klauteren. Deze leeftijd maakt kleine kinderen handenbinders omdat ze overal op en in willen klimmen. Je wilt ze dan ook speelgoed aanbieden zodat ze zich kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd plezier hebben.

 

Waarom een binnen glijbaan?

Onze glijbanen zijn zo gemaakt dat kinderen hiermee naar hartenlust kunnen klimmen, klauteren en glijden en dat kan al vanaf dat ze 1.5 jaar oud zijn. Dit is de leeftijd dat kinderen op ontdekking gaan. Onze binnen glijbaan is zo ontworpen dat de meesten dichte traptreden hebben, dit voorkomt dat er voetjes door kunnen schieten. Aan het trapgedeelte en het plateau gedeelte is erg veel vastgrijpmogelijkheden gemaakt zodat ze zich op alle manieren goed vast kunnen houden. Het glijgedeelte van de meeste glijbanen hebben hoge zijkanten, hierdoor kunnen kinderen minder makkelijk over de rand vallen.

 

Verder zoals een binnen glijbaan het al zegt, ze zijn perfect om in huis te plaatsen zodat jouw kindje al lekker vroeg kan beginnen met spelend te ontwikkelen zolang ze nog niet zelfstandig in de tuin of buiten kunnen spelen. Onze binnen glijbanen hebben allemaal verschillende thema’s en hebben rustige kleuren zodat ze goed in een interieur passen. Zo is de Glijbaan toren in verschillende varianten te verkrijgen en ronduit het meest favoriet.

 

Binnen glijbaan met schommel                                               

Schommelen is voor de meeste kinderen net zo leuk als glijden en daarmee ook favoriet, zeker onder de kleine kinderen. Daarom zijn de speeltoestellen waar een glijbaan met schommel aan vast zit ook erg populair en bedoeld om in huis te plaatsen.

 

Al onze binnen glijbanen en complete speeltoestellen kunnen ook heel goed buiten gezet worden. Ze zijn gemaakt van veilige materialen en voldoen aan alle veiligheidseisen. Wel is het aan te raden om kinderen altijd onder toezicht te laten spelen.

 

Of je nu een compleet speeltoestel aanschaft, of een losse peuter glijbaan ze zullen ongetwijfeld je kindje heel erg blij maken. Heb je nog twijfels of vragen rondom onze glijbanen en schommels? Dan kunt u uw vraag aan ons stellen via het contact formulier en zullen wij daar z.s.m. op antwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0