Speeltoestellen met schommel en glijbaan

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1
Union-Play Speelhuisje bus - blauw
8.3%
Speelhuisje bus - blauw
175,00
Union-Play Speelhuisje bus - roze
8.3%
Speelhuisje bus - roze
175,00
Union-Play Speelhuisje bus - wit
8.3%
Speelhuisje bus - wit
175,00
Union-Play Speelhuis
8.3%
Speelhuis
489,00
Union-Play Glijbaan en schommel Toren
12.4%
Union-Play Glijbaan en schommel Toren
12.4%
Union-Play Glijbaan en schommel Toren
12.4%

Schommel met glijbaan

Onze speeltoestellenzijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar, maar populair is de schommel met glijbaan en deze zijn al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Schommelen is rustgevend en één van de fijnste bezigheden voor kinderen.

Schommelen voor de ontwikkeling.

Dat komt goed uit, want behalve dat schommelen dus erg leuk is, draagt het vooral bij aan het ontwikkelen en verbeteren van het evenwichtsorgaan. Kinderen die vroeger veel geschommeld hebben, zijn in een later stadium beter in staat om hun lichaam de coördineren. ‘

Tijdens het schommelen worden ook zintuigelijke waarnemingen te verwerken door het “heen en weer” gaan.

Al met al redenen genoeg om je kindje van jongs af aan lekker te laten schommelen.

Glijbaan met schommel

De meeste speeltoestellen hebben een glijbaan aan de schommel vast zitten. Dit maakt een leuk speeltoestel voor in de woonkamer en/of slaapkamer. De kinderglijbanen van Sentrade.nl zijn ook zonder schommel te bestellen en evt. is ook één van twee op te zetten.

De binnen glijbanen hebben allemaal een leuk thema die vooral kinderen zal aanspreken. De glijbanen en de glijbaan combinaties hebben of zachte/ rustige kleuren zodat het niet storend is in het interieur, maar zijn ook verkrijgbaar in wat fellere kleuren.

Ze zijn gemaakt van kunststof en voldoen aan de veiligheidseisen. Ze zijn door het plug-in systeem makkelijk in elkaar te zetten.

Het glijbaan gedeelte is voorzien van voldoende handgrepen en mogelijkheden voor kinderen om zich vast te houden, zo kunnen ze veilig leren klimmen en klauteren terwijl ze plezier hebben.

Schommel me glijbaan kopen bij Sentrade.nl

Enthousiast geworden en wil je snel voor je kindje een leuke speelcombinatie of een speelhuis met schommel en glijbaan? Voor 17.00 uur besteld, betekend morgen al veel schommel en glijplezier. Onze speeltoestellen worden gratis bezorgd.

Toch liever alleen een glijbaan kopen? Kijk in onze categorie Glijbaanof in de categorie Speelhuisjes, hier vind je zowel speelhuisjes met glijbaan als losse glijbanen.