Speelhuisjes binnen

Filters
13 ProductenPagina 1 van 1
Union-Play Speelhuis met klimmuur
12.4%
Speelhuis met klimmuur
139,00
Union-Play Opbergkast bus - wit
12.4%
Opbergkast bus - wit
175,00
Union-Play Speelhuisje bus - blauw
8.3%
Speelhuisje bus - blauw
175,00
Union-Play Speelhuisje bus - roze
8.3%
Speelhuisje bus - roze
175,00
Union-Play Speelhuisje bus - wit
8.3%
Speelhuisje bus - wit
175,00
Union-Play Speelhuisje bakkerij
8.3%
Speelhuisje bakkerij
185,00
Union-Play Speelhuisje bakkerij
8.3%
Speelhuisje bakkerij
185,00
Union-Play Speelhuis  Villa
8.3%
Speelhuis Villa
363,50
Union-Play Speelhuis  Villa
8.3%
Speelhuis Villa
363,50
Union-Play Speelhuis
8.3%
Speelhuis
435,00
Union-Play Speelhuis
8.3%
Speelhuis
489,00
Union-Play Speelhuisje bakkerij
8.3%
Speelhuisje bakkerij
185,00

Kinderen vinden speelhuisjes geweldig en in hun ogen kan een speelhuis verschillende functies hebben en daarmee is het een verrijking op de fantasiewereld van je kindje en zal het prachtige en steeds weer andere rollenspellen bedenken en hier helemaal in op gaan.

Speelhuisje met glijbaan

Bij Sentrade.nl bieden we vooral complete speelhuisjes met glijbaan aan, soms zit er ook een schommel aan vast, dit om de speelbeleving bij kinderen te stimuleren en te activeren. Een  speelhuisje beidt tal van spelmogelijkheden en tegelijkertijd kunnen ze actief spelen door te klimmen, klauteren, glijden en/of schommelen. Allemaal bezigheden waar kinderen hun energie op kwijt kunnen en fantasie en creativiteit de vrije loop krijgen.

We weten dat rollenspellen belangrijk zijn voor de ontwikkeling van je kindje. Ze leren hierdoor emoties uit te drukken en creativiteit en inbeeldingsvermogen wordt bevorderd. Wil je meer hierover weten dan hebben wij een interessante blog over waarom rollenspellen zo belangrijk zijn voor kinderen.

Kunststof speelhuisje 

Al onze speelhuisjes zijn van kunststof en hierdoor kan het zowel binnen als buiten gebruikt worden en is het niet erg als kinderen met eten en drinken knoeien want het is makkelijk schoon te maken. Vooral het bakkerij speelhuisje is erg  populair bij kinderen. Kinderen willen altijd graag helpen in de keuken, en met dit speelhuisje hebben ze hun eigen kleine bakkerij waarin allemaal lekkernijen gemaakt kunnen worden.

Speelhuisjes kopen bij Sentrade.nl

De speelhuisjes van Sentrade.nl zijn prima te combineren met de losse glijbanenof eenglijbaan met schommel het wordt ook nog eens snel geleverd. In de meeste gevallen zijn de bestellingen gratis en wordt het dezelfde dag al verzonden. Zo kan je kindje lekker snel beginnen met spelen.